Yrityksille

Saavatko työntekijäsi kaiken irti tietotekniikasta?

Yllättävän moni työntekijä tai yrittäjä hyödyntää vain pienen osan eri tietokoneohjelmistojen mahdollisuuksista. Jo pelkästään Wordin, Excelin ja PowerPointin parempi osaaminen nostaa selvästi työnteon tehokkuutta. Samoin laitteistojen ja järjestelmien parempi tuntemus ja osaamistaso parantavat tehokkuutta ja säästävät aikaa varsinaiselle tekemiselle. Pienikin panostus mobiililaitteesi (älypuhelin tai tabletti) käytön opastukseen, helpottaa ja tehostaa laitteen käyttöä.

Kun työtunteja ei kulu turhien tietotekniikkaongelmien parissa taistelemiseen, se parantaa samalla myös työtyytyväisyyttä. Pienellä panostuksella saa täten suuren hyödyn.

Marketta Vaarne-Nygren on erikoistunut tietotekniikan tehokkaamman käyttämisen kouluttamiseen – helposti ymmärrettävällä ja käytännönläheisellä tavalla.

Kouluttaja Marketta Vaarne-Nygren on saanut kurssilaisiltaan kiitosta erityisesti selkeäsanaisuudesta, ystävällisyydestä ja rauhallisuudesta. Kaikki koulutukset räätälöidään aina yrityksenne ja koulutukseen osallistuvien henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva koulutuskokonaisuus!