Senioreille

Tietotekniikan opastusta senioreille!

Yhä useampi ikäihminen hankkii älypuhelimen, tablettitietokoneen tai perinteisen tietokoneen ja yhä useampi heistä kaipaa konkreettisia neuvoja sen käyttämiseen. Moni kaipaa myös opastusta sosiaalisen median palveluiden (Facebook, Instagram, Twitter ym.)  käytössä. Atk-palvelu Marketta Vaarne-Nygren on erikoistunut juuri senioreiden kouluttamiseen.

Kouluttaja Marketta Vaarne-Nygren on saanut kurssilaisiltaan kiitosta erityisesti selkeäsanaisuudesta, ystävällisyydestä ja rauhallisuudesta. Hän on auttanut jo satoja satakuntalaisia senioreita saamaan enemmän irti digimaailmasta.

Atk-palvelu Marketta Vaarne-Nygren on suunnitellut aloituspaketin uuden älypuhelimen, tablettitietokoneen tai perinteisen tietokoneen käyttöönoton ja peruskäytön opastukseen. Aloituspaketti sisältää kolmen tunnin kestoisen laitteen käyttöönoton ja peruskäytön opastuksen. Koulutus voidaan järjestää yhdessä tai kahdessa osassa.

Myös erilaisissa ongelmatilanteissa Atk-palvelu Marketta auttaa joko asiakkaan kotona tai jossain muussa sovitussa paikassa.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika opastukselle!