Yksityisille

Tietotekniikan opastusta yksityisille!

Pärjääminen nykyajan digimaailmassa edellyttää digilaitteen hankkimista ja erilaisten digipalvelujen hallitsemista. Tästä syystä yhä useampi hankkiikin tai on jo hankkinut älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja yhä useampi heistä kaipaa konkreettisia neuvoja laitteen käyttämisessä. Moni kaipaa myös opastusta sosiaalisen median palveluiden (Facebook, Instagram ym.)  käytössä. Työelämässä olevat läheiset ovat usein liian kiireisiä antamaan perinpohjaista opastusta.

Kouluttaja Marketta Vaarne-Nygren on saanut kurssilaisiltaan kiitosta erityisesti selkeäsanaisuudesta, ystävällisyydestä ja rauhallisuudesta.

Palaute syksyltä 2022: ”Kiitos kiireettömästä ja läsnäolevasta ohjauksesta!”

Hän on auttanut jo satoja satakuntalaisia henkilöitä saamaan enemmän irti digimaailmasta!

Marketta Vaarne-Nygren on suunnitellut aloituspaketin uuden älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttöönoton ja peruskäytön opastukseen. Aloituspaketti sisältää kolmen tunnin kestoisen laitteen käyttöönoton ja peruskäytön opastuksen. Aloituspaketti on usein myös tarpeen, kun siirrytään vanhasta laitteesta uuden laitteen käyttöön. Koulutus voidaan järjestää yhdessä tai kahdessa osassa.

Laitteita jo jonkin aikaa käyttäneet kaipaavat myös usein opasta ja tukea uusissa ja muuttuneissa palveluissa. Opastusten sisältö ja kesto sovitaan tapauskohtaisesti.

Myös erilaisissa digilaitteiden ongelmatilanteissa Marketta Vaarne-Nygren auttaa joko asiakkaan kotona tai jossain muussa sovitussa paikassa.

HUOM! Asiakkaan kotona tapahtuvasta digilaitteiden opastuksesta ja laiteasennuksista on mahdollisuus saada/hakea kotitalousvähennystä!

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika opastukselle!